Foto: Tanjug/Kelly Defina/Pool Photo via AP

Martina Navratilova, legendarna teniserka, koja je mnogo puta javno branila Đokovića, poručila mu je da mora da se vakciniše, i da je njegovo ponašanje neprihvatljivo.

„Volela bih da se Novak Đoković vakciniše. Mnogo mu se divim, mnogo puta sam ga branila, ali ne mogu da branim njegovu odluku da se ne vakciniše. Ako odbijete vakcinu ako ne znate ništa o njoj ili ne verujete u to, morate da se žrtvujete za dobrobit svih“, smatra Navratilova.

PROČITAJTE JOŠ

Ona smatra da je sve ovo moglo da se izbegne.

„Ako želite da budete lider, morate da date primer, onaj koji je zasnovan na dobrobiti svih. Sve ovo je moglo da se izbegne, ali ko zna kako će se završiti“.

Ona je istakla da se divi Novakovoj posvećenosti i ishrani, ali da je ona jedva čekala da se vakciniše.

„Đoković je oduvek bio veoma striktan kada je reč o njegovoj dijeti, divim mu se jer znam šta je potrebno u tom smislu. Ipak, u ovom slučaju, ja sam stajala u redu da budem vakcinisana i nisam mogla da dočekam da je primim. Više bih se plašila da se razbolim a da nisam vakcinisana, nego od nuspojava vakcine“, istakla je ona.

Navratilova je prokomentarisala i Novakovo ponašanje povodom vakcinacije

„Deluje da je Novak neuništiv, jer je uvek u zavidnoj formi. Ipak, imate ljude koji su umrli a da su bili u sjajnoj formi. Ne bih rekla da to što radi aroganto, ali je pomalo drsko“.

BONUS VIDEO Navijači u Melburnu o Novaku Đokoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare