Foto: EPA-EFE/CATI CLADERA
Foto: EPA-EFE/CATI CLADERA

Španski teniser Rafael Nadal doputovao je na Majorku nakon osvojenog Australijan opena, a ubrzo po sletanju imao je i interesantnu izjavu.

Nadal je u Melburnu stigao do 21. grend slem titule kojom je pretekao Novaka Đokovića i Rodžera Federera, koji su ostali na po 20 osvojenih trofeja sa najvećih turnira.

PROČITAJTE JOŠ:

Uprkos tome Nadal smatra da ta brojka neće biti dovoljna, kako bi na kraju karijere imao najviše grend slem titula.

„Mislim da 21 titula nije dovoljna da na kraju budem onaj sa najviše, budućnost će pokazati, ali osećam se veoma srećno u životu. Razumem debatu o tome ko je njabolji, jer to generiše fanove, ali živim na drugačiji način. Ja pravim svoj put“, istakao je Nadal i dodao:

„Ne razmišljam o osvajanju, pripremam se da mogu da se takmičim. Moj život se neće promenitii ako osvojim više od 21 titule, imam sreće u životu i ono što želim je da uživam u takmičenju“.

Španac se osvrnuo i na planove u budućnosti, preciznije na kojim turnirima će se takmičiti.

„U poslednje dve godine igrao sam vrlo malo. Moram analizirati kako se osećam. Prošlo je mnogo meseci bez takmičenja i moram da vidim kako će moje telo reagovati. Sada imam Akapulko, a zatim Indijan Vels. Odličan sam da idem u Indijan Vels, a u Akapulko, ne znam, perspektiva se promenila“, zaključio je Nadal.

BONUS VIDEO Nadal – Medvedev, najbolji momenti finala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar