Foto: Tanjug/Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničila je saradnju sa Nemanjom Motikom, koji je prilikom potpisivanja ugovora otkrio zanimljive detalje.

Nemanja je rođen 2003. a njegov mlađi brat Nikola je već bio u Zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu“, započeo je mladi fudbaler.

Motika se odlučio za dres sa brojem 17, koji je pre njega nosio Marko Marin, sa kojim je mladi Srbin imao prilike da priča.

„Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti“.

Pre dolaska na Marakanu imao je priliku da popriča i sa trenerom Dejanom Stankovićem.

„Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu“, zaključio je Motika.

Podsetimo, Motika je u Zvezdu stigao iz minhenskog Bajerna, gde je nastupao za B tim.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar