Dijana Đoković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera današnjice, poslala je na engleskom poruku čitavoj planeti. Njenu emotivnu poruku osetila je svaka majka na svetu.

„Pričala sam sa njim pre nekoliko sati… Rekao je da je dobro, nismo pričali mnogo, ali smo pričali nekoliko minuta i pokušao je da spava, ali nije mogao. Kao majka, šta mogu da kažem, možete samo da zamislite kako se osećam. Užasno… Od juče, poslednjih 24 sata koliko ga drže kao zatvorenika, to prosto nije pošteno, nije ljudski. Nadam se da će biti jak, kao što i mi pokušavamo da budemo jaki, da mu damo energiju. Nadam se da će pobediti“, rekla je Dijana.

PROČITAJTE JOŠ:

Zatim je govorila i o Novakovom smeštaju.

„To je užasno, imigracioni hotel, ako je to uopšte hotel… Kupatilo je prljavo, šta mogu da kažem, ne žele da mu daju šansu da ode u bolji hotel ili kuću koju je već iznajmio, ali nadamo se da će uspeti nekako“, rekla je Dijana, a onda duboko udahnula kao da želi da zadrži suze.

Novak se tako sasvim nepravedno i neočekivano našao na ispitu karijere. Umesto da se bori za rekord u Melburnu, u dalekoj Australiji se bori za slobodu i pravdu.

Jedan sin prolazi kroz pravu agoniju, a jedna majka ne može da uradi ništa više od ovoga. Barem za sada.

BONUS VIDEO: Srđan Đoković o Novaku i njegovom „zarobljeništvu“ u Australiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare