Jelena Dokić
Foto: EPA/PAUL MILLER

Nekadašnja zvezda svetskog tenisa, Jelena Dokić biće značajan deo Australijan opena pošto u ime turnira radi intervjue na terenu sa takmičarima posle meča.

Njena pojava na terenu i intervju sa Naomi Osakom izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Dokićeva ima evidentan višak kilograma, a nedavno je imala i raskid veze posle 19 godina sa Tinom Bikićem.

„Mnogo se priča i spekuliše oko mog poslednjeg posta, pa ću se pozabaviti situacijom. Posle skoro 19 godina provedenih zajedno, Tin i ja smo odlučili da raskinemo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se rastaju i tako je najbolje.

Molim vas da se uzdržite od ružnih komentara o nama i naših 18 i po godina zajedno, a posebno molim one koji žele da daju gadne komentare na osnovu nacionalnosti i vere da to ne rade. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno meni, pa vas molim da budete ljubazni. Lagala bih ako bih rekla da mi ide dobro, ali daću sve od sebe da se izlečim i oporavim i procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući“, napisala je Jelena Dokić.

Jelena Dokić se posle Osaka pojavila na terenu i razgovarala sa najboljom igračicom sveta Ešli Barti, a bilo je i suza.

Posle meča, Dokićeva je počela tako što je čestitala Barti na prošlogodišnjoj pobedi na Vimbldonu kada su je preplavile emocije.

Publika je navijala dok se Jelena Dokić, bivša četvrta teniserka svet gušila u suzama dok je govorila o uspehu Barti.

„Želim da ti čestitam na pobedi na Vimbldonu, govorim u ime svih ovde, svih u Australiji i širom sveta, posebno sebe – hvala ti. Toliko si nas obradovala prošle godine“, rekla je Dokić.

Ona je nastavila u istom tonu.

„Učinila si nas tako ponosnim… Naježim se. Samo želim da te zagrlim, ali ne mogu. Nema reči da se opiše šta si uradila, hvala ti na tome. Barti je postala prva Australijanka koja je osvojila Vimbldon od svog idola Evon Gulagong-Koli, koja je prva osvojila titulu tačno 50 godina ranije. Ovo je prelepo“, rekla je Dokićevoj prvoj teniserka sveta.

BONUS VIDEO Novak na aerodromu u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare