Foto: Printscreen Twitter / Julie Sawyer

Navijači petog tenisera planete Novaka Đokovića nisu se razišli odmah pošto je završen njegov meč prve runde.

Novak je u prvom kolu pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta sa 6:3, 6:4 i 6:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle dve godine se pojavio u zvaničnom meču na terenu u Melburnu, pošto je lani proteran jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Zbog toga sada ima jaču podršku nego nekih prethodnih godina kada je dolazio na terene i igrao mečeve prvog grend slema sezone.

To se može videti i po snimku koji je objavila njegova velika navijačica Džuli Sojer, koja je sa velikom grupom ljudi snimila klip podrške srpskom igraču.

Žurka koju su napravilii ispred stadiona dok su vikali „Ole, ole ole oleee, Nole, Nole“, odjekivala je Melburn parkom u pola noći pošto je Novakov meč završen iza ponoći po australijskom vremenu.

Đokovićev meč je završen oko jedan sat iza ponoći, a srpski igrač je ostao da deli autograme i fotografiše se sa navijačima koji su bili „obojeni“ u boje srpske zastave.

Novak svoj naredni meč na Australijan openu igra protiv pobednika okršaja Uga Delijena i Enca Kuakoa i tu će biti favorit za pobedu, dok se grupa navijača nada da će ga poslužiti zdravlje i da povređena noga neće praviti probleme.

BONUS VIDEO: Đoković poslao drugi servis 200 na sat

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar