Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Amerikanac je imao jasnu poruku.

Novak Đoković je odigrao svoj najbolji meč na Australijan openu i u osmini finala savladao Aleksa De Minora rezultatom 6:2, 6:1, 6:2.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što najviše raduje sve koji su gledali meč je da mu povreda zadnje lože koja ga je muila od početka turnira, ovoga puta nije zadala nikakve glavobolje.

Ipak, mnogi su nakon meča posumnjali da je on folirao povredu tokom turnira, na šta je odgovor Novaka bio jasan: „Sumnje ostavljam njima, ti koji sumnjaju nek sumnjaju i dalje. Sumnja se samo u moje povrede, a kada se neki drugi igrači povrede oni su žrtve, a ja sam onaj koji se pretvara.“

Povodom ove izjave na Tviteru se oglasio američki teniser Tejlor Fric, koji je dao svoje viđenje situacije, u kome nije optužio nikoga.

„Mediji su uvek fokusirani na igrače iz svetskog vrha i to pitanje onda privlači više pažnje. Neki igrači takođe više pričaju o povredama u odnosu na druge. Ne mislim da ljudi foliraju povrede, mislim da nekada igrači kažu da imaju težu povredu samo zato što im to skida pritisak i pomaže im da igraju bolje. Iskreno to mi je u redu“, napisao je Fric i dodao:

„Ne pričam o bilo kome posebno. Ovo je moje mišljenje kao igrača. Nekada su igrači ozbiljno povređeni, a nekada preteruju“, dodao je Fric.

BONUS VIDEO Novak Đoković pobedio Australijanca De Minaura

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar