Novak Đoković Foto: AP Photo/Dita Alangkara

Najboolji teniser planete Novak Đoković dobio je pesmu, a onda je i oslikan u stripovskom maniru posle titule na Australijan openu.

Đoković je u Melburnu pobedio Stefanosa Cicipasa u finalu sa 6:3, 7:6 (4) i 7:6 (5) i postao je tek drugi čovek koji ima bar deset trofeja sa jednog od četiri grend slema i rekorder uz Rafaela Nadala sa ukupno 22 titule sa najvećih turnira.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga su mu sa svih strana stizale pohvale, a Tennis TV je objavio zanimljivu ilustraciju sa likom srpskog tenisera.

Đoković je oslikan kao strip junak Džoker iz sveta gde je jedan od glavnih junaka Betmen. Džoker je u tom univerzumu negativac, ali kako se Novak na društvenim mrežama potpisuje kao „DjokerNole“ tako je i ovo igra rečima.

Na slici Novak vadi keca iz rukava, odnosno „ace“ kako bi bilo u prevodu na engleski, što može da se prebaci i na teniski teren kroz as udarce.

Njegov lik se smeje, zamišljeni strip je nazvan „The Djoker“, a na njemu piše „Pazi se, tenise, Đoker se vratio na vrh“, čime se aludira na Novakov povratak na prvo mesto ATP liste.

BONUS VIDEO: Novak Đoković, slikanje sa peharom izjava za medije i druženje sa navijačima dan posle velike pobede

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar