Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Poznati australijski glumac Rasel Krou hteo je uživo da gleda najkvalitetniji tenis.

Elena Ribakina i Arina Sabalenka su u ženskom finalu priredile spektakl, ali mnogi koji Kroua pamte po ulozi Maksimusa u kultnom filmu „Gladijator“, ne bi ga prepoznali.

PROČITAJTE JOŠ:

Seda brada i koji kilogram više su ostavili traga na 59-godišnjem glumcu ostavile traga, koji se uneo tokom dobre predstave dve igračice.

On je bio u društvu Britni Terio, svoje devojke sa kojom je u vezi od 2020. godine, ali svoju vezu uglavnom drži podalje od javnosti.

Njih dvoje su se sreli na snimanju filma „Broken city“ 2013, ali je javnost za vezu saznala tek novembra 2020.

Pevačica Sofi Monk, premijer Entoni Albanizi, Stiv Vou, kapiten australijskog kriket tima, ali i Ešli Barti i Bili Džin King su još neka od poznatih lica koja su se mogla videti sa strane tokom ženskog finala.

Tribine u subotu nisu ispunjene, među Australijancima se polemisalo i o ceni karte pošto su neke od pristupačnijih bile oko 160 evra, a „ono pravo“ se čeka u nedelju u prepodnevnim satima.

Tada će na teren izaći Novak Đoković i Stefanos Cicipas i odigraće svoje drugo međusobno grend slem finale. Prvo je dobio Đoković pre dve godine u Parizu. Njih dvojica igraju od 9.30.

BONUS VIDEO Najbolji momenti meča Novaka Đokovića i Tomija Pola

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar