(AP Photo/Kelly Barnes)

Bivša teniserka veruje u Novakov uspeh u Australiji

Pratitie Australijan open na nova.rs uz Lilly drogerie.

Kako je početak Australijan opena sve bliže, tako raste i broj prognoza oko toga ko bi mogao da bude šampion, te kako će Novak Đoković biti dočekan od strane navijača.

Sedmostruka grend slem šampionka Žastin Enan veruje da Novak može da dođe do trofeja, jer će biti gladan osvete, zbog svega što mu se dešavalo prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Đoković je gladan. Verujem da će i ovde, kao i na mnogim drugim grend slemovima, biti neprikosnoveni favorit. Poslednjih godina pokazao je želju za pobedom koju je malo ko ikada imao. Sada ima i želju za osvetom jer su mu poslednjih godinu i po dana iz raznih razloga bili izuzetno teški“, rekla je nekada najbolja teniserka sveta.

Ona poštuje odluku Đokovića da se ne vakciniše.

„Njegova odluka je da se ne vakciniše, što je dovelo do izolacije sa turneje. To je bila njegova lična odluka i moramo da je poštujemo. I prihvatio je posledice odluke. Kad je mogao da igra, bio je vrlo dobar.“

PROČITAJTE JOŠ:

Belgijanka je uverena da je Srbin u odličnoj fizičkoj formi, te da je apsolutni favorit na turniru koji je osvajao devet puta.

„Novak je u 2023. u savršenoj fizičkoj formi i ima želju nešto da dokaže. Mnogo toga se može dogoditi, ali verujem da je Đoković apsolutni favorit“, naglasila je Enan.

BONUS VIDEO Set lopta i prvi set Korde protiv Novaka