Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Napad na srpskog tenisera pred meč osmine finala.

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Australijan opena, ali je u centru pažnje povreda koja ga muči i zbog kojeg je svaki njegov meč pod znakom pitanja.

Đoković zbog problema sa zadnjom ložom minimalno trenria, a tokom mečeva se izuzettno muči i često zove medicinske tajm-autove kako bi dobio masažu i lekove protiv bolova.

Dok je u prvom kolu protiv Španca RRoberta Karbaljesa Baen to bilo malo primetno, već u drugom kolu su portiv Franciza Enca Tijafoa ti problemi bili neuporedivo veći, a nešto je manje imao problema protiv Grigora Dimitrova.

„Herald San“ je pisao o povredi koja je ozbiljno namučila Đokovića u prva tri meča u Melburnu.

Na portalu pomenutog dnevnog lista pojavio se tekst sa naslovom: Folira? Demon će razotkriti Đokovićevu „povredu“.

Demon je inače nadima sledećeg Bovakovogg rivala Aleksa De Minora.

Foto: Screenshoot

Novinar „Herald Sana“, navodi da Novak ima „misterioznu povredu“.

+

„Dok misteriozna povreda Novaka Đokovića i dalje zbunjuje, rival u četvrom kolu, Aleks de Minor, planira da otkrije da li favorit na Australijan openu lažira povredu, ili ne“.

Autor je istakao da pojedini misle kako Đoković pokušava da prevari protivnike, a ističe da je u tri meča izgubio samo jedan set.

„Bez obzira na to da li je Novak Đoković zaista povređen ili nije, Demon (nadimak De Minora) nije favorit. Njegova šansa da pobedi je da iskoristi problem koji Đoković navodno ima i natera ga da trči kao pas. Skeptici se pitaju da li su to mentalne igre. On je povređen, a izgubio je samo jedan set od kada je došao u Melburn park“, piše na sajtu „Heralda“.

BONUS VIDEO Nova.rs uživo iz Melburna: Siloviti start Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar