Boris Beker/Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Stao u odbranu srpskog asa.

Novak Đoković je stigao do osmine finala Austrlaijan opena gde ga čeka okrpaj sa domaćom zvezdom Aleksom De Minorom,a u centru pažnje je njegovo kretanje i igra zbog povrede sa kojom se suočava od početka tunira.

PROČITAJTE JOŠ

Đokovića muči povreda zadnje lože, a to je bilo izraženo u mečevima drugog i trećeg kola, ali je srpski as uprkos tome uspeo da se izdigne iznad situacije i da obezbedi plasman u osminu finala. To je pkkrenulo brojne sumnje na društvenim mrežama o tome da Đoković folira i da ne postoji nikakva povreda, anjegov bivši trener Boris Beker imao je šta da kaže na tut temu.

„“Slušajte, poznajem Đokovića dosta dugo i znam da zaista ima problem sa povredom. Ne bi se ponašao tako kako se ponaša da je sve u redu. Ponekad mislite da blefira ili da ne može da završi meč.. To takođe otežava protivniku. Ali Novak se ne bi tako ponašao da nema ničega.“

On je potom objasnio koja če biti Novakova taktika.

„Novak će sada ići na brze poene. To počinje sa servisom, jer on takođe preuzima više rizika na drugom servisu. U razmena je je pokušavao da dominira forhendom. Bio je to zanimljiv meč, sa usponima i padovima“, osvrnuo se na pobedu protiv Dimitrova.

BONUS VIDEO Hotel u kome je Novak bio zarobljen 2022. godine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar