Podeli:
Foto: Vesna Lalić, [email protected]; Goran Srdanov /Nova.rs

Glumce smo navikli da viđamo u svakavim izdanjima dok igraju na filmu ili seriji, pa čak i potpuno obnažene. Međutim, oni su privatno sušta suprotnost svemu tome i veoma vode računa kako će se pojaviti u javnosti van malih ekrana ili pozorišta. Ipak, tokom leta, po završetku obaveza na setu, daju sebi oduška i otputuju na odmor.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ove godine, za mnoge to neće biti van Srbije, ali to ih ne sprečava da nađu način da se rashlade. Iako nemaju običaj da na društvenim mrežama objavljuju fotografije u kupaćim kostimima, ponekad naprave izuzetak i pokažu pratiocima svoje figure.

Glumica Danica Maksimović neretko objavljuje fotografije na Instagramu, a iako je u sedmoj deceniji, svojim izgledom oduševljava mnoge. Danica tokom vrelih letnjih dana obično uživa pored vode, pa tako često o objavi fotku u kupaćem kostimu.

Ovog puta, Danica se odmarala u đakuziju, a tom prilikom uslikala se u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.

Za glumicu Lidiju Vukićević mnogi komentarišu da se već godinama ne menja, a to često dokazuje i svojim novim fotografijama, pogotovo onim u kupaćem kostimu. Lidija i dan-danas ima veoma vitku liniju, na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice.

View this post on Instagram

Stigla sam u bajku?

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Ona letnje dane provodi na jednom odmaralištu, odakle je objavila niz svojih fotki u tufnastom kupaćem kostimu.

Glumica Milena Vasić leto povodi u Beogradu, ali ipak spas od vrućina pronalazi na reci. Milena je na Instagramu objavila fotografije kako vozi čamac, a tom prilikom pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu.

Glumac Slaven Došlo trenutno boravi u Hrvatskoj, gde pored poslovnih obaveza nalazi vremena i za odmor i opuštanje na plaži. On je na svom Instagramu objavio fotku bez majice dok se sunča.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar