U emisiji "Praktična žena" voditeljka Nataša Pavlović predstavila je recept za punjeni krompir, koji je, kako kaže, pravi gurmanluk.

Sastojci:

1 glavica crnog luka

6 krompira

mladi luk

listići perušna

šunka

jaja – isto koliko i krompira

kačkavalj

Pročitajte još:

Priprema:

Krompir operite i sa sve korom, neisečen, stavite u rernu zagrejanu na 180-200 stepeni da se peče pola sata.

Crni luk propržite, pa dodajte iseckan mladi luk i peršun i iseckanu šunku.

Krompir izdubite, napunite filno i onda u svaki razbijte po jedno jaje. Na kraju svaki krompir pospite kačkavaljem.

Punjene krompire vratite u rernu nakratko da se zapeku, oko pet minuta, dok se kačkavalj ne otopi.

A kako izgleda celokupna priprema ovog sjajnog obroka, pogledajte u snimku na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar