U novoj epizodi emisije Praktična žena voditeljka Nataša Pavlović ugostila je Vericu Mihajlović, mis Bosne i Hercegovine, koja je s krunom i lentom spremila zdravu Cezar salatu.

Voditeljka je najavila da je gošća u emisiji Verica Mihajlović, misica Bosne i Hercegovine, koja se zahvalila na predivnoj najavi, a Nataša je posebno bila oduševljena njenom krunom.

Verica ima 18 godina, a iz Foče je do Beograda stigla sama i za sebe kazala da je „praktična žena“, na šta je voditeljka dodala da je „praktična misica“.

Ona je misica BiH postala 1. aprila 2023. godine, a na Natašino pitanje kakav je osećaj, odgovorila je da je jako lep, te da ga ne bi dala ni za šta na svetu i da se teško može rečima opisati. Ona je kao mala sanjala da bude mis, ali sanjala je da bude i emisiji „Praktična žena“. U videu na početku teksta pogledajte šta je još ova lepa mlada žena ispričala Nataši Pavlović.

Sastojci za zdravu cezar salatu

krutoni

belo meso

sok ½ limuna

beli luk

maslinovo ulje

so

biber

lajt majonez

grčki jogurt

parmezan

crveni luk

ovsene tortilje

3 jajtea

450 ml bademovog mleka

180 g ovesnih pahuljica

so

Pratkična žena Miss BiH Verica Mihajlovic Foto:Dalibor Milošević

Priprema

Piletinu marinirajte i isecite po želji. Pripremite krutone, a u videu na početku teksta pogledajte kako da spremite ovu salatu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare