Foto:Nova.rs

U zgradi "Park View", koja se nalazi unutar kompleksa "Beograd na vodi", prethodne večeri je izbila poplava koja je izazvala štetu u više od 50 stanova", saznaje Nova.rs.

Kvar na pumpi koja izvlači vodu iz zgrade doveo je do havarije u jednoj od najpoznatijih stambenih kompleksa u „Beogradu na vodi“.

Iz Centra za lokalnu samoupravu (CLS), organzacije kojoj su dostavljeni snimci poplavljene zgrade, navode za Nova.rs da su odgovorni pokušali da sakriju informaciju o poplavi, ali da su im se tamošnji stanari obratili sa molbom da informišu javnost o ovom problemu.

Kako saznajemo, u zgradi „Park View“, pod vodom se nalazio čitav deveti sprat, a potopljeni su bili i hodnici.

Pogledajte snimak potopljenih stanova:

„Najveći problem je što većina stanova nije useljeno, pa je pitanje sta se desilo u tim stanovima i kolika je šteta“, rekao je Nikola Jovanović.

U poslednjih deset dana, ovo je drugi put da se javljaju problemi unutar kompleksa „Beograd na vodi“. Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija iz novootvorenog tržnog centra „Galerija Beograd“, na kojoj se vidi da je pored kupaca, luksuzno zdanje napravljeno u Beogradu na vodi, posetio i pacov.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare