Foto: Nova.rs

Na društvenim mrežama proširila se fotografija iz novootvorenog tržnog centra "Galerija Beograd", na kojoj se vidi da je pored kupaca, luksuzno zdanje napravljeno u Beogradu na vodi, posetio i pacov.

Fotografija pacova u tržnom centru izazvala je lavinu komentara, od kojih su neki bili prilično zanimljivi.

„To je pacov iz bivšeg režima ostao“, „Oteli mu teritoriju“, „Nestala sredstva za deratizaciju“, „Gde je pacov, tu je i narkoman“, „To je Đilas napisao“, samo su neki od komentara građana na društevenim mrežama.

Podsetimo, tržni centar „Galerija Beograd“, otvoren je u petak na luksuznoj lokaciji „Beograd na vodi“, a kupci su već od 10 sati počeli da obilaze dostupne prodajne objekte. Otvaranju tržnog centra prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, predsednik kompanije Igl hils Mohamed Alabar.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„U ovaj projekat verovalo je samo nekoliko ljudi u Srbiji, a sada je nešto najlepše u Jugoistočnoj Srbiji. Tu su najlepša pomenada u Evropi, najlepši bulevari. Beograd postaje glavni grad celog regiona”, rekao je Vučić prilikom otvaranja.

On je dalje naglasio da je u Beogradu na vodi napravljena najlepša promenada u Evropi.

„Od žabokrečine i udžerica, ceo kraj koji je ličio na smećarnik, pretvorili smo u najlepši deo jugoistočne Evrope. Uz nekoliko entuzijasta, u koje ubrajam i ministra finasija, Anu, ljude iz Grada, bilo nas je samo nekoliko, a trpeli smo napade sa svih strana. Danas uglavnom ćute“, kazao je predsednik Srbije.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ubrzo nakon otvaranja, društvenim mrežama su se pojavile fotografije parkinga u ovom tržnom centru, koje su pokazale da se još uvek ne nazire kraj radovima, iako je kroz medije predstavljeno da je prilično sređeno.

„Kada se ugase kamere i Aleksandar Vucic u toku epidemije koronavirusa zavrsi sa rijalitijem zvanim otvaranje tržnog centra u „Beogradu na vodi“, građevinski radnici i građevinske mašine se vracaju da nastave sa radovima!“, stoji u jednom tvitu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare