Foto: Twitter/Бошко Обрадовић

Lider Dveri Boško Obradović, zajedno sa svojim pristalicama, održao je danas protest ispred zgrade Poreske uprave, gde je postavio pitanje - "zbog čega se Željku Mitroviću, vlasniku televizije Pink toleriše poreski dug od 250 miliona dinara".

Okupljeni su nosili transparente sa natpisima „promena sistema“, „Željko, plati porez“, „Tv Pink – TV Bastilja“, „Željko, zatvor te zove“, „Milione u Pink ćupove, dok ubija beloglave supove“.

PROČITAJTE JOŠ

„Došli smo ispred Ministarstva finansija da pitamo Poresku upravu zašto štiti koji duguje preko 250 miliona dinara za porez državi? Кad će mu biti prinudno naplaćen ovaj porez, a ne da tajkunima sve bude oprošteno, dok običan građanin strada od javnih izvršitelja za najmanji dug“, napisao je Obradović na svom Tviter profilu.

Podsetimo, Obradović je i ranije govorio kako su Mitrovićeve firme imale ogromne dugove prema zaposlenima i državi za porez, ali da je vlast to uvek prikrivala i omogućavala mu različite reprograme i izbegavala da ga kazni.

PROČITAJTE JOŠ...

“Zbog presudne uloge TV Pink u pozitivnoj propagandi aktuelne vlasti i negativnim kampanjama protiv njenih političkih protivnika koje traju 24 sata dnevno, Željku Mitroviću je oprošten svaki zločin, kriminal i neplaćanje poreza”, rekao je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare