Branimir Arsić pobedio je u superfinalu popularne Slagalice i osvojio milion dinara. U podcastu "Život na srpskom" otkriva nam kako će da ih potroši, priseća se dana kad je ostvario svoj san iz detinjstva, ali i daje priliku da zavirimo u živote mladih genijalaca za koje navijamo u domaćim kvizovima.

Branimir Arsić je 28-godišnji ekonomista iz Novog Sada, potpredsednik Srpske kviz asocijacije (udruženje kviz takmičara Srbije), voditelj pab kviza Inkvizitor i pobednik superfinala Slagalice u 2021. godini. Voli da putuje, sluša dobru muziku, prati sport, mada nikad ne otvara Skočka onako kako to zagriženi navijači rade.

Pogledajte još:

Objasnio nam je da ima dobar razlog za to, a pričamo i o porukama koje je dobijao nakon nastupa u kvizu, o fenomenu Slagalice, o akcentima i Kristini Radenković, o ekipi koja dolazi na pab kvizove, o Arseniju Arsićususretu s rekorderom Potere Sinišom Vulićem…

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram