I Njuz.net i Zoran Kesić su u januaru napravili malu pauzu, ali s Markom Dražićem smo u podcastu "Život na srpskom" pretresli najzanimljivije vesti kojima smo propustili da se (gorko) nasmejemo.

Situacija Novaka Đokovića, cene čaja na Kopaoniku, 100 evra za mlade – neke su od udarnih vesti kojih smo se dotakli u razgovoru s Markom Dražićem, jednim od urednika satiričnog sajta Njuz.net i scenarista koji stoje iza emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“. Draža se osvrnuo na početke te saradnje, ali nam daje uvid i u to kako stvari sad funkcionišu.

Pogledajte još:

Priča o lažnim vestima koje liče na Njuz a nisu; otkriva koji političari su najjača inspiracija, a koje pevačice se bune; objašnjava zašto je cela Srbija patila zbog labuda iz Cecinog spota, kako je „Srbin ubio ajkulu“, i, naravno, „kako su Srbi prevarili ceo svet“.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram