Priča posle koje vam Slagalica više neće biti ista

Podcast 11. nov. 202115:56 > 16:50
Podeli:

Ivan Andonov je autor zadataka za kviz TV Slagalica, a u podcastu "Život na srpskom" otkriva neke svoje trikove i daje jedinstven pogled iza kamera najpopularnije emisije u Srbiji.

Ivan Andonov, između ostalog, otkriva koje igre u Slagalici su „fingirane“, koje izvore on koristi kad priprema pitanja i kakve šanse ima „prosečan gledalac“ da ostvari rezultat. Osvrće se na vreme kad je i sam bio u takmičarskoj stolici i poslednji susret sa legendarnom Milkom Canić, komentariše „bisere“ i greške koje se dešavaju.

Pogledajte još:

Međutim, priča o kvizovima ide i dalje od Slagalice – saznajemo kako izgleda život kvizaša u Srbiji, može li od toga da se živi, ali i zašto je tema mentalnog zdravlja jako bitna i u tom kontekstu.

Aurtorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar