Dragoljub Ljuba Vidačić neko je koga pamtimo kao plejmejkera iz 90-ih godina prošlog veka, sada je košarkaški trener, ali je i politički aktivan, i bio je gost nove epizode našeg podcasta "Penâl".

Krajem 2000. proslavio je 50 rođendan, preko glave preturio je svašta u životu i karijeri, ali i dalje ne odustaje od borbe za bolje sutra. Ne samo u košarkaškom, već generalno društvenom smislu.

PROČITAJTE JOŠ

Ljuba Vidačić pažnju je nedavno privukao reakcijom na „rat“ koji se već neko vreme vodi između legendarnog Nemanje Vidića i Slaviše Kokeze, predsednika FSS.

Imao je nekada sjajni plej i sportsku, i pre svega ljudsku reakciju, a sve to ispred Resornog odbora za sport Stranke slobode i pravde.

U najnovijoj epizodi našeg podcasta „Penâl“ pričali smo i o tome, da li jednom Nemanji Vidiću uopšte treba srpski fudbal, odnosno koliko je on neophodan i potreban istom.

Naravno, bilo je i košarkaških tema, posebno priča o ABA i domaćoj ligi, kao i o dešavanjima u Crvenoj zvezdi i Partizanu, čiji je dres nosio tokom uspešne igračke karijere, a sa Ljubom Vidačićem razgovarao je zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare