Za nas je 2020. godina počela 28. februara kada je i zvanično pokrenut portal Nova.rs. Sportski gledano, mogli smo i da je preskočimo, pa prvog dana 2021. u novoj epizodi našeg podcasta "Penâl" sumiramo šta je sve iza nas.

Hteli smo nešto novo, verujemo da smo uspeli, i spremni smo da u 2021. budemo još bolji, kvalitetniji, zanimljiviji.

Definitivno je 2020. bila nikad čudnija godina. Godina koja je počela pogibjom Kobija Brajanta nije ni mogla da sluti na dobro.

PROČITAJTE JOŠ

Odnela je brojne sportske veličine koje ćemo zauvek pamtiti, a pamtićemo i tek po neka sportska dešavanja.

Naravno, i još jedan, već viđeni, fudbalski neuspeh prilikom pokušaja da se posle dve decenije domognemo Evropskog prvenstva.

Selektor Ljubiša Tumbaković je bivši, čeka se naslednik, dok je u tenisu Viktor Troicki zamenio Nenada Zimonjića uz mnogo bure, takođe na selektorskoj funkciji.

Kako smo videli Crvenu zvezdu i Partizan, i u fudbalu i u košarci, i na domaćoj i na evropskoj sceni, kako je Nikola Jokić iznova opčinio u NBA, kako će Novak Đoković pamtiti 2020? Bilo je i afera, nameštanja, štrajkovanja glađu, privođenja…

Ispratili smo godinu kakvu nikad više ne želimo da se dogodi, a sportsku crtu u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl“ podvukli su urednik sportske rubrike Nova.rs Žikica Babović i zamenik Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar