Plivač Čaba Silađi otkrio je zašto se preselio u Beograd i kako se snalazi u prestonici, a o trostrukom učešću na Olimpijskim igrama, takmičenju u Tokiju, prethodnom odlaganju OI, i još mnogo toga zanimljivog možete da čujete u novoj epizodi podcasta "Penâl".

PROČITAJTE JOŠ

Prve dve kvote za Igre u Tokiju pod zastavom Srbije izborili su strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, a treću kartu upravo 30-godišnji Silađi. Vlasnik je državnih rekorda na 50 i 100 metara, donedavno i na 200 metara prsno u malim i velikim bazenima.

Neko je ko nema problem da digne glas i uvek kaže šta misli, voli Tviter jer nije fensi, a njegova veličina ogleda se ne samo u bazenu, već i u shvatanju šire životne slike o čemu govori diploma Tehnološkog fakulteta koju poseduje.

Kako je bilo na OI u Pekingu, Londonu i Riju, i zašto u 21. veku pričamo o toploj vodi u bazenu, sa Čabom je u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl“ pričao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare