Direktor škole čija reč ima ogromnu težinu u fudbalu. Mnogi jedva čekaju pauze u prenosu kako bi čuli njegove komentare suđenja. Dejan Nedić je daleko više od sudijskog eksperta.

Pored ljubavi prema suđenju i fudbalu, te uloge direktora Druge ekonomske škole, harizmatični bivši arbitar je i vrsni kompozitor.

PROČITAJTE JOŠ

Reklo bi se „tri u jedan“, on dodaje „pet u jedan“, jer su mu uloge supruga i oca najvažnije.

Bez komentara Dejana Nedića o suđenju Lige šampiona i Lige Evrope, utakmice bi sigurno imale dosadniju notu. Ovako ih začini stručnim komentarima, uvek pravednim, nadasve zanimljivim, a njegova prepoznatljiva energija preplavila je i naš studio.

Kako se srednjoškolci nose sa celom korona situacijom i koja uloga mu je najdraža? Koliko muzičkih nagrada je osvojio? Zašto govori igrač u plavoj ili beloj opremi, a ne zove ih imenima kada komentariše suđenje?

Kako gleda na rasistički skandal u režiji rumunskih sudija u Ligi šampiona? Koliko dame predvođene Stefani Frapar imaju prostora na elitnoj sudijskoj sceni? Da li je Milorad Mažić naš najbolji arbitar i kako vidi Srđana Jovanovića, odnosno zašto ne bi ni da izgovori ime – Feliks Brih?

O svim ovim temama Dejan Nedić je pričao kao gost nove epizode (petak, 16) našeg podcasta “Penâl” sa zamenikom urednika sportske rubrike Nebojšom Todorovićem.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.