Mortal kombat: „Antievrovizija je ipak pobedila“

Podcast 12. maj. 202216:15
Podeli:

Bend Mortal kombat 21. maja organizuje 12. Antievroviziju na Beogradskom sajmu, a u susret tom koncertu, ali i Konstraktinom nastupu na Evroviziji, gost podcasta "Život na srpskom" je Miloš Georgijević Gera, basista i radio voditelj (Radio Beograd 202).

„Zašto se bend zove Mortal kombat? Zato što u svakoj pesmi neko bude prebijen“, fora je koja prati priču o bendu koji „proziva sve, a svi ga slušaju“, čije članove fanovi smatraju ortacima, a čije pesme i spotovi uvek oslikavaju ludilo koje živimo.

Što se tiče aktuelnih priča, čuli smo šta Gera misli o Konstrakti i zašto je novi singl „Alkohol“, saznali smo kakav nas šou čeka na koncertu i kako je „Antievrovizija pobedila Evroviziju“, ali i čime se članovi benda zapravo bave kad ne sviraju.

Pogledajte još:

Otkrio nam je i priče iza pesama koje se horski pevaju na koncertima Mortal kombata. "Papučar", "Devedesete", "Slobodan" su samo neke od njih, jedan "hit" nikada nećete čuti - s dobrim razlogom, a Gera preporučuje da još jednom preslušate "Kraj".

Autorka podcasta "Život na srpskom" je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar