Utiske s finala Pesme za Evroviziju '22 u podcastu "Život na srpskom" sabira Aleksa Vučković, frontmen benda Lift koji je nastupio s pesmom "Drama".

Konstrakta je s pesmom „In corpore sano“ podigla svetlucavu evrovizijsku prašinu u Srbiji, a Aleksa nas vodi malo iza scene Pesme za Evroviziju – iz svog ugla frontmena benda Lift, koji je doneo rok zvuk na ovo takmičenje. Dočarava nam atmosferu iz bekstejdža koju preko ekrana nismo mogli da osetimo, smeje se susretu s bendom Gift, otkriva šta misli o Sari Jo i Aci Lukasu, ali pre svega zašto navija za Konstraktu u Torinu – do pobede.

Usput nas malo bolje upoznaje sa pričom i ambicijama grupe Lift, a saznajemo i o njemu – zašto ima tetovažu posvećenu grupi EKV, kakvo je detinjstvo kad ti je tata poznati muzičar, gde izlazi, da li bi ušao u rijaliti…

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

Pogledajte još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar