Istinita priča o Duhu s Ade Ciganlije

Podcast 05. maj. 202216:02
Podeli:

Ceo Beograd ga zna kao Duha s Ade Ciganlije, o njemu se ispredaju legende, a šta je istina - u podcastu "Život na srpskom" saznajemo od samog Siniše Marčeka.

Možda ga srećete na ulici, na Bam Bam žurkama u prirodi, ili ste ga zapamtili iz šoua „Ja imam talenat“. U podcastu „Život na srpskom“ otkriva nam kako je zapravo dobio nadimak Duh i da li je zaista odrastao u kućici u šumi, kako stoji u njegovom IMDB profilu. Priča kako je bilo živeti na Adi Ciganliji, o tajnom životu drveća, ali i o svom iskustvu na poslu „od devet do pet“.

Pogledajte još:

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar