Ana Mirković, psihološkinja i suosnivačica Instituta za digitalne komunikacije, u novom podcastu “Život na srpskom” nas suočava s psihološkim stanjem našeg društva koje se reflektuje na društvene mreže.

Opisuje sudar generacija u onlajn svetu i ukazuje na najveće gluposti koje pravimo na Internetu, a koje bi u budućnosti bi mogle da nas koštaju. Otkriva nam kako neki novi klinci doživljavaju mreže i uči nas da se ne „blamiramo“.

Pogledajte još:

Šta naš profil otkriva o nama? Koji su novi oblici digitalnog nasilja? Da li je u redu izražavati saučešće preko Fejsbuka? Šta Bil Gejts planira s našim podacima? – samo su neka od pitanja kojih se dotičemo, a posle ove epizode, verovatno ćete malo više razmišljati pre nego što bilo šta okačite na svoj profil.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar