Ceca Bojković: Bizarne ljude gledam kao pozorište

Podcast 18. okt. 202112:56 > 13:18
Podeli:

Danas u 16h na portalu Nova.rs ne propustite premijeru nove epizode podcasta Snaga uma sa glumicom Svetlanom Cecom Bojković! Glumačka diva je u razgovoru sa Miljanom Nešković iznela važne životne lekcije, a u insertu pogledajte kako se Ceca Bojković odnosi prema nerazumnim ljudima, i kako se postavlja u takozvanim "bizarnim situacijama".

„Sa nerazumnim bićem ne možeš da izađeš na kraj nikad. Tom osobom treba da se bave drugi, doktori na primer… Ne možeš sa njim jer ta osoba nema nikakvu logiku, nego priča šta hoće i to je iskakanje iz normale“, objasnila je Ceca Bojković i istakla da je ne nerviraju takozvani nerazumni lili bezobrazni ljudi, niti je plaše iako kod mnogih ljudi baš takvu reakciju izazivaju.

„Ja nekako, možda je to moja profesionalna deformacija, ali ja na sve to gledam kao da je pozorište. Takvu vrstu nerazumnog nastupa, govora, a govor je misao… Sve to gledam i zanima me dokle će to da ide. Što je osoba bizarnija ona u meni budi veću radoznalost. Samo se prepustim i gledam. Možda sam zato dobra imitatorka. Dok ih gledam ne ulazim samo u spoljnu imitaciju. Hoću da uđem u taj način razmišljanja koje je idiotsko. Kako ta logika funkcioniše? Mene to jako zabavlja. I uspem da proniknem!“, otkrila je Ceca Bojković i rekla da sebe čuva od opšteg besnila koje među ljudima vlada tako što sve posmatra sa distance, koja joj omogućava i da ljude razume.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar