Podeli
Utisak nedelje Foto: Ivan Dinić/Nova S
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Pogledajte novo izdanje emisije "Utisak Nedelje" u kome je autorka Olja Bećković razgovrala sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem, direktorom Fondacije za otvoreno društvo Srbija Milanom Antonijevićem i Cvjetinom Milivojevićem, direktorom agencije "Pragma" o novoj Vladi, čiji će deo biti i Šapićev SPAS, ali i političkoj situaciji u Srbiji generalno.

Emisiju je, između ostalog, obeležio niz debata na relaciji Milivojević-Šapić. Šapić je u jednom trenutku otvoreno pitao Milivojevića čime se bavi i sa koje pozicije nastupa Milivojević.

Povod je bila optužba Milivojevića koju je uputio Šapiću, da je prećutno učestvovao na izborima 21. juna, na kojima se Aleksandar Vučić kandidovao za predsednike svih opština i gradonačelnike svih gradova u Srbiji, prihvatajući to kao da je normalno iako je Vučić time prekršio Ustav.

“Vi ste dopustili, svi vi koji ste izašli na lokalne izbore, a niste SNS, da se Vučić kandiduje za predsednike svih opština i gradonačelnike svih gradova”, istakao je Milivojević u “Utisku nedelje”.

Komentari

Vaš komentar