Viktorija Prajs Foto: Twitter/victoria price

Američka TV novinarka Viktorija Prajs nedavno je otkrila da ima tumor na štitnoj žlezdi, a na pregled je otišla zahvaljujući upozorenju gledateljke, koja je primetila izraslinu na njenom vratu.

„Kao novinarka sam imala puno posla otkako je počela pandemija. Smene kojim nije bilo kraja, a događaja za izveštavanje nikad više. Morala sam da se prilagodim poslu na daljinu i preuzmem ulogu istraživačkog novinara. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču veka, ali mi je moje zdravlje bilo na poslednjem mestu. Sve dok prošle nedelje nisam dobila mejl od gledateljke koja je na mom vratu primetila izraslinu“, napisala je Viktorija Prajs na Twitteru.

Čitateljka joj je napisala da ju je izraslina, koju Viktorija nije ni registrovala, podsetila na nešto slično što je ona imala, a za šta se ispostavilo da je karcinom.

„Molim te, idi da proveriš da li je li sve u redu sa štitnom žlezdom“, poručila joj je u mejlu.

Pročitajte još:

Viktorija je poslušala savet i, nažalost, lekar je utvrdio da je i njena izraslina karcinom, tako da se sad priprema za operaciju na kojoj će joj izvaditi tumor i neke limfne čvorove.

„Lekari kažu da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti moja prva i poslednja operacija. Da nisam primila taj mejl, ne bih otišla kod lekara, a moj karcinom bi nastavio da se širi. To je strašno. Zauvek ću biti zahvalna toj ženi, koja nije imala nikakvu obavezu da upozori mene, potpunu strankinju“, napisala je novinarka s Floride i dodala: „Svet je ovih dana surovo mesto. Ne zaboravite da se brinete o sebi. Brinite se jedni za druge“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar