Erika Badu
Erika Badu; Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica je podelila rezultate brzog testa na kovid 19 koji su u najmanju ruku zbunjujući.

Naime, Erika Badu je po njima istovremeno i pozitivna i negativna na koronavirus – pevačica je objavila papir na kojem piše da joj je jedna nozdrva pozitivna, a druga negativna.

„Nemam simptoma. Testirala sam se na kovid 19. Ista mašina. Leva nozdrva pozitivna. Desna nozdrva negativna“, napisala je Badu i dodala da je lekar prijavio samo pozitivan rezultat. „Šta se, dođavola, dešava ovde?“, pita se Erika, koja se tog dana testirala tri puta.

Napisala je da razume da testovi nisu 100 odsto sigurni, ali da je ona dobila vrlo čudne rezultate, a njeni pratioci procenjuju da su „samo hteli da joj uzmu pare“.

„Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvek testiramo pre svakog nastupa. Pre ovog sam se testirala dva puta i po jednom mi je jedna nozdrva bila pozitivna, a druga negativna. Moramo istražiti ove testove, želim svoj novac natrag“, dodala je kasnije uz snimak.

Inače, nedavno je sličnu stvar o brzim testovima objavio i Elon Mask, koji je bio četiri puta testiran na koronavirus istog dana – dva testa su bila pozitivna, a dva negativna.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)