Deluje za minut: Milioni isprobali trik za zapušene sinuse

Podeli:
zapušeni sinusi
Foto:Facebook/Motivationaldoc

Zapušeni sinusi mogu da i te kako otežaju život, posebno ako je problem hroničan, jer otežavaju disanje, stvaraju glavobolju, a mogu i da uzrokuju slabiji sluh. Zato dobro dođe trik koji za manje od minut donosi olakšanje.

Brojni su razlozi začepljenih sinusa, od alergije, preko prehlade, do devijacije nosa. Šta god da je u pitanju, stvara nervozu. Stoga je cenjeni kiropraktičar dr Alen Mandel iz Floride osmislio dve metode za otčepljivanje sinusa. Trebaće vam manje od minut, a možete ih isprobati odmah.

Simple and fast way to open up sinus drainage. ?

Posted by Motivationaldoc on Понедељак, 21. септембар 2020.

 

* Ispružite palčeve i istovremeno, dok otvarate usta, pritisnite palčevima unutrašnjost uha. Onda sklonite prste s ušiju istovremeno zatvarajući usta. Čućete lagano pucketanje u ušima. Uradite 10 brzih ponavljanja.

* Zapušite nos prstima, lagano udahnite na usta, pa izdahnite držeći usta zatvorena, pri čemu će vam se naduti obrazi kao da duvate svećice. Uradite tri ponavljanja, ali pazite da ne duvate prejako.

Pročitajte još:

Pričekajte nekoliko minuta i nakon toga bi trebalo da osetite kako vam se sinusi pročišćavaju.

I ljudi s hroničnim problemima sa sinusima potvrdili su da ovi saveti pomažu, a naročito ih vole oni kojima su draže altrenativne medote. To dokazuju i milionski pregledi koje doktor ima na Jutjubu i društvenim mrežama.

Ipak, ako je problem hroničan i ozbiljan, treba se javiti lekaru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar