Foto: Ana Marković/Nova.rs

Pitali smo vas na mrežama šta vam najlakše pokvari letovanje.

Svakako, ima ljudi kojima ništa ne može da pokvari letovanje. Ni dugo putovanje autobusom, ni hladno more, ni skupe ležaljke, ni gužva, a ni kiša ili nevreme. Uostalom, sve su to stvari na koje baš i ne možemo da utičemo, ma koliko proveravali prognozu za letovališta gde je voda najtoplija ili birali najjeftinija mesta u Grčkoj.

Ipak, kad smo vas na društvenim mrežama pitali šta najbrže može da vam pokvari odmor, podsetili ste nas i na neke momente o kojima obično ne razmišljamo kad se spremamo za letnje putovanje, a svakako možemo da ih predupredimo.

Pročitajte još:

Prvi je, svakako, bolest – retko ko razmišlja o tome dok gleda kakvo će vreme biti u željenom terminu i pakuje kupaći već zamišljajući sebe u idiličnom morskom pejzažu, međutim činjenica je da se dešava i mnogo češće nego što mislimo. Iz agencije nas obično podsete pre polaska da uplatimo zdravstveno osiguranje, za svaki slučaj, jer bi i najbezazleniji zdravstveni problem u drugoj zemlji mogao dosta da nas košta, a dr Katarina Bajec nedavno je objasnila i bez kojih lekova nikako ne treba da krećemo na put.

Dalje, opekotine od sunca – ko ih je osetio u punoj snazi, uvek uz sebe ima kremu s najjačim zaštitnim faktorom i nije mu žao da plati suncobran koliko treba.

A onda su tu i odgovori: „muž“; „on“…

Odgovori, anketa, šta vam najlakše pokvari letovanje
Foto: Društvene mreže

*

Odgovori, anketa, šta vam najlakše pokvari letovanje
Foto: Društvene mreže

Partner, porodica, ali i prijatelji mogu da budu problem na letovanju, posebno ako nemate istu ideju o tome šta znači uživanje na moru. Ponekad je čak bolje ići solo i platiti više, nego s nekim s kim ćete sve vreme biti napeti. No, to jeste „detalj“ o kojem treba razmišljati na vreme ukoliko želimo sebi da priuštimo pravi odmor.

***

Bonus video: Dr Katarina Bajec – bez čega nikako na put

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare