Seničić: Najsigurniji način da dobijete novac od zamenskog putovanja

Emisije 29. okt. 202112:12
Podeli:

Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), objasnio je koja je najbolja opcija za putnike u trenutku kad postaje jasno da turističke agencije neće moći da im vrate novac za zamenska putovanja.

Rok da turističke agencije vrate klijentima novac za putovanja koja još uvek nisu realizovana se pomera, a Aleksandar Seničić je u emisiji „Probudi se“ objasnio šta to znači za građane.

Pročitajte još:

„To je prvi rok posle kojeg putnici mogu da traže svoj novac. Ali to ne znači da oni ne mogu ta zamenska putovanja, i ako se ne produže rokovi, da iskoriste i u narednih šest meseci, godinu dana, dve godine, u dogovoru sa turističkom agencijom. Javljaju nam se ljudi i pitaju da li im propadaju ta zamenska putovanja posle 15. ukoliko agencije ne budu imale novca da im vrate. Ona ne propadaju, ona mogu sada već da se dogovore i to i jeste savet – da odu do agencije od koje su dobili zamensko putovanje i da sa njima dogovori da se iskoristi taj aranžman. To je najbolji i najsigurniji način da dođete do svog novca, s obzirom na to da je keš novac dobiti sada od partnera gotovo neizvodljivo“, rekao je Seničić.

Pogledajte ceo prilog.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar