Idilične slike Kopaonika pod snegom i selfiji sa ski staza preplavili su društvene mreže, ali boravak na najpopularnijoj ski destinaciji u Srbiji ima i svoju drugu stranu.

U poslednje vreme dosta se priča o nerealnim računima s Kopaonika, danima nije bilo vode, a sad je i glavna žičara u kvaru. Uprkos svemu tome, ovih dana je gužva na Kopu dostigla novi nivo.

Žičara se čeka pola sata do sat vremena, svuda su gužve, a strpljenje skijaša na sve što će podneti zarad fantastičnog spusta (a neki i zarad dobre fotke za Instagram) stavljeno je na ozbiljan test. Ipak, većina se time neće pohvaliti.

Pročitajte još:

Kopaonik i dalje ima reputaciju takvu da neki čak pokušavaju naučno da objasne zašto ima smisla da tamo šolja čaja košta 400 dinara, ali pogledajte video snimljen danas na licu mesta i zamislite da ste tamo – i na tu šolju čaja biste se pošteno načekali.

Inače, cena šestodnevnog ski pasa za odrasle kreće se u rasponu od 16.600 do 18.000 dinara, dok se cene jednodnevne ski karte kreću u rasponu od 3.700 do 4.300 dinara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare