Foto: Privatna arhiva

Ogorčeni putnici.

Putnici koji su bili na Kritu tvrde da ih je turistička agencija „Fibula“ prevarila jer nisu dobili sve što je aranžman obuhvatao.

„Naime, ponuda ove agencije je bila rizort sa prelepim bazenima, peščanom plažom, divnim sobama, što je sve nas i privuklo i što smo dobro i platili. Međutim, kada smo došli tamo, ništa od toga nije bilo tako. Tamo smo shvatili da neke od slika sa njihove ponude ne pripadaju ovom hotelu i da smo prevareni“, objašnjava Dragana Aleksić, jedna od putnica.

Foto: Screenshot

Na sajtu turističke agencije u sklopu ponude stoji hotel Maravel Land koji ima tri zvezdice, ali izgleda da putnici iz Srbije nisu u njemu odseli.

„Ovo je jedini bazen koji ovaj hotel poseduje. Zatim, tu je i plaža na kojoj se nismo okupali jer u vodu ne možete da uđete od betonskih ploča koja su jako klizave i opasne. Iako je u ponudi pisalo – peščana plaža, mi smo nazvali za svaki slučaj da proverimo i devojka koja se javila na telefon je to i potvrdila, što apsolutno nije tačno“, rekla je Dragana i dodala da je bilo puno nepravilnosti od agencije.

„Uplatili smo polupansion, za doručak smo imali vodu, kafu, sokove, a za večerom su nam samo vodu naplatili dva evra. Agencija to nigde nije pomenula niti napisala da se piće plaća. Hrana je bila loša“.

Ona priča i da su izgubili ceo prvi dan:

„Ušli smo u hotel u ponoć.“

Putnici su odmah po dolasku pokušali da se žale turističkoj agenciji, ali bezuspešno.

„Bilo je ukupno 11 ljudi u ovom hotelu i svi smo odmah po dolasku poslali mejl agenciji, na šta su oni odgovarali drsko i bezobrazno, Naravno, imamo dokaze za naše mejlove, a dok nismo platili, bili su jako fini i ljubazni. Mi smo platili hotel sa slika agencije,a on tamo ne postoji. Nas sedmoro smo uputili mejl inspekciji u nadi da će nam pomoći. Nažalost, nismo uspeli i ostale ljude da nađemo. Bili su još baka i deka iz Beograda i dve osobe iz Valjeva“, naglašava Dragana.

Nakon ove priče kontaktirali smo agenciju Fibula iz koje su nam samo kratko, bez objašnjenja, kazali da su odgovorili na Draganin zahtev i da je njena žalba odbijena.

Bonus video: Albanija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka: Letovanje van sezone jeftinije 30 posto

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)