Noćni život, klabing, splav, splavovi, diskoteka, diskoteke, prvi vikend kako splavovi rade do 12, do ponoći, ponoć
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Noćni život Beograda često se navodi kao jedan od njegovih glavnih aduta kad su turistički potencijali u pitanju. Ipak, na novoj listi su ga na tom polju pretekli Kairo i Atina.

Internet portal Simple Ghar je pomoću podataka sa aplikacija OpenStreetMap i TripAdvisor napravio istraživanje koje treba da pokaže u kojim gradovima se najkasnije zatvaraju kafići, restorani i noćni klubovi. Beograd se na toj listi našao na trećem mestu.

Na listi gradova sa najboljim noćnim provodom prvo mesto je zauzeo Kairo. U Kairu klubovi uglavnom rade do 3 ujutru, restorani se zatvaraju oko 12, a kafići tek u pola jedan iza ponoći. Glavni grad Egipta je završio na prvom mestu ove liste sa 98.3 bodova od mogućih 100.

Pročitajte još:

Na drugom mestu se nalazi Atina. Restorani rade do ponoći, noćni klubovi do 2.30 sati, kafići se zatvaraju nešto pre 11 uveče. Atina je osvojila ukupno 97.4 bodova.

Na trećem mestu na listi se nalazi Beograd. Kako se na portal navodi, Beograd je u svetu poznat po dobroj hrani i odličnom noćnom životu. Kafići se zatvaraju tek oko pola 12 uveče, klubovi rade u proseku do 1 posle ponoći, a postoje klubovi koji rade i duže. Beograd je osvojio ukupno 88.6 bodova, prenosi TU Magazin.

Na četvrtom mestu na listi najboljih gradova za noćni provod je Istanbul, dok se na petom mestu našao Dubai.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)