Dragan Marković Palma Foto: Goran Srdanov

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma saopštio je danas da će 29. avgusta u Paraliji biti otvorena ulica koja će nositi njegovo ime.

„Shodno odluci Skupštine grada Katerini, 29. avgusta u Paraliji, koja pripada gradu Katerini, biće otvorena ulica koja će nositi ime Dragana Markovića Palme, zbog, kako stoji u odluci grčkih odbornika, njegove velike zasluge za širenje prijateljske, privredne, turističke i uopšte društvene saradnje između ovog kraja Grčke i Srbije“, rekao je Marković na konferenciji za novinare u Jagodini.

Marković je kazao da će u Paraliji od 26. do 31. avgusta boraviti delegacija od 500 ljudi iz cele Srbije, koju će on predvoditi.

Pročitajte još:

„Ovo je 16. godina kako u organizaciji Skupštine grada Jagodina, a o trošku donatora vodimo delegacije iz Srbije. Do sada je s nama u neke strane države putovalo više od 30 gradonačelnika i predsednika opština iz Srbije, kao i privrednici iz cele Srbije i rezultat tih poseta bio je dovodjenje investitora, otvaranje radnih mesta u Srbiji i uspostavljanje ekonomskih kontakata naših privrednika s inostranim oko izvoza i uvoza“, rekao je Marković.

„U ovoj delegaciji biće i zdravstveni radnici, kao i sveštenici Srpske pravoslavne crkve, poljoprivrednici, vaspitači…“, dodao je.

***

Bonus video: Kako Dačić i Palma ponižavaju opoziciju u parlamentu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)