Ruglo sa Zlatibora: „Samo nedostaju lavovi“

Putovanja 11. dec. 202012:22 > 19:4864 komentara
Podeli:
Foto: Shutterstock/Andrej Antic

Zlatibor je dobio novu atrakciju koja zapravo nije nova. Rekontruisano jezero šljašti kao novogodišnji vašar osamdesetih.

Jezero u centru Zlatibora ne samo da je „popravljeno“, već je dobilo i pojačanje, takvo da bi se ovde lako smestio neki novi srpski rijaliti.

*

*

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je na svom Fejsbuku podelio fotografije jezera uz opis: „Dok po ustaljenom običaju, pred zimsku sezonu traje negativna kampanja o Zlatiboru, mi vredno radimo“.

Pročitajte još:

Gospodin Stamatović je tako uspeo da ubedi građane Srbije da nisu dovoljno patriote, mada verovatno niko nikad nije vodio negativnu kampanju protiv jedne od naših najlepših planina. Ono što se na njoj već godinama radi i gradi, to je već neka druga priča koju nadležni izgleda ne razumeju, ili se bar prave da im nije jasno.

 

Pa hajde da pokušamo da ilustrujemo kako planinska infrastruktura treba da izgleda, a da ne naruši prirodu i kakva to estetika ima logike. I potpuno je nebitno o kojim lokacijama se radi – Srbiji, Bosni, Francuskoj, Austriji,…drvo, drvo, drvo, sneg, drvo, odsustvo betonskih blokova i bombastičnih fontana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tignes (@tignesofficiel)

*

 

*

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by My Interior Looks (@myinteriorlooks)

 

*

 

Komentari

Vaš komentar