ada bojana 2021 smeštaj
Foto: Pawel Opaska / Panthermedia / Profimedia

Ako to već niste dogovorili, slobodnu sojenicu je trenutno gotovo nemoguće naći.

„Pola Beograda“ se i ovog leta spustilo na čuvenu Adu Bojanu. Neki kampuju, neki su u sojenicama koje iznajmljuju svake godine, a ako ste od onih koji su tek pomislili da bi mogli da im se pridruže i „na bum“ obiđu jedno od hit mesta na crnogorskom primorju – ta akcija mogla bi malo da se zakomplikuje.

Sudeći po ponudi na Airbnb-ju za drugu polovinu avgusta, prosek cena za iznajmljivanje popularnih kućica na vodi  trenutno je oko 140 evra po noćenju. Pritom, jedva da ih ima slobodnih.

Naravno, sve zavisi od broja ležaja, opremljenosti i pozicije, ali najpovoljnije što sad može da se nađe je brvnarica za dvoje od oko 60 evra za noć, ali bez izlaza na reku. Drvene kućice na Bojani koje se ovih dana izdaju za 170 do skoro 350 evra po noćenju – primaju šestoro ljudi i smeštene su skoro kod samog ušća.

Pročitajte još:

„Jako je teško naći sojenicu u špicu sezone jer su najbolje bukirane mesecima unapred. Sojenice koje su bliže ušću i koje imaju izlaz na vodu, odnosno velike terase, su najskuplje i izdaju se i do 200 evra za noć. Najjeftinije su od 50 evra pa naviše i to su uglavnom male kućice za dvoje ljudi, pritom udaljene od plaže“, potvrdila nam je i Maja koja se upravo vratila s Ade Bojane.

Ako imate kola, u Gornjem i Donjem Štoju, smeštaj je znatno povoljniji, apartman za dvoje može da se nađe i za 20-ak evra po noćenju, a pogledajte koliko je ove godine smeštaj u kampovima u Crnoj Gori.

***

Bonus video: Top 5 najlepših „divljih“ plaža u Crnoj Gori

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)