jeftine avio karte
Foto: Shutterstock

Već pakujemo kofere.

Iako je leto gotovo, a jesen je zvanično počela, pa možemo polako da se pripremamo za kišne periode sa dosta nižim temperaturama, to svakako nije razlog da se pasoš odloži do sledećeg proleća.

Oktobar je i dalje možda jedan od najboljih meseci kada možete sebi da priuštite kratak beg iz Beograda do neke zanimljive destinacije. Vremenske prilike i dalje mogu da vas posluže, gužve je malo, a cene su neretko pristupačne.

Ovog oktobra na sajtu WizzAir-a nekoliko destinacija privlače pažnju povoljnim cenama letova iz Beograda.

Od 11. do 27. oktobra let na Maltu bi vas mogao izaći samo 15 evra, dok bi vas karta za povratak koštala u istom periodu između 20 i 28 evra.

Polasci za Maltu su svaki drugi dan, tako da nije loše razmisliti o pakovanju kofera.

Ako ste zainteresovani za obilazak nekog grada u Nemačkoj, sada je pravi trenutak za to pošto su cene letova u oba pravca za Dortmund iz Beograda ovog oktobra 25 evra po osobi.

Pročitajte još:

Isto toliko bi vas koštao i let za Hamburg u periodu od 5. do 26. oktobra. Polasci su na svaka dva dana, a karta za povratak ima istu cenu.

Ko voli egzotiku, u Dubai može da ode za samo 100 evra. Polasci su ponedeljkom, utorkom, sredom i subotom tokom celog oktobra, a karta u jednom pravcu košta 50 evra po osobi.

I Pariz bi ovog oktobra mogao isto da vas košta kao i let do Dubaija. Letovi za Pariz iz Beograda su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a cena po osobi u jednom pravcu je 50 evra, tako da bi vas let tamo i nazad izašao ravno 100 evra.

Utorak, četvrtak i subota su ovog oktobra rezervisani za letove iz Beograda do Geteburga po ceni od 25 evra.

Ako do sada niste imali priliku da posetite Švedsku, sad je možda pravi trenutak.

Bonus video: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

Komentari

Svi komentari (1)