skijanje
Foto: Stefan Popovats/ Nataliya Nazarova /Shutterstock

Šta kažu first minute ponude za skijanje ove zime?

Mnogi već sada razmišljaju o odlasku na zimovanje, pa nije loše znati može li da se uštedi ako nešto ranije rezervišemo skijanje u zemlji ili regionu.

Jahorina

Preko agencije Supernova Travel možete da rezervišete first minute ponudu za Jahorinu uz popuste.

Smeštaj je u hotelu sa četiri zvezdice, a odnosi se na Ski Opening na Jahorini u Bosni i Hercegovini od 1. do 22. decembra 2022. godine. Popust su od 15 do 20 odsto na smeštaj u zavisnosti od izabranog broja noćenja.

Dodatna akcija je popust od 20 do 50 odsto na ski opremu. Jedan od primera usluge je polupansion u dvokrevetnoj sobi za pet noći boravka po ceni od oko 580 evra.

Kopaonik

Preko agencije Travelland možete da odete na Kopaonik u hotel sa četiri zvezdice. First minute popust od 10 odsto važi do 31. oktobra.

Smeštaj je na bazi polupansiona (doručak i večera), a na raspolaganju su vam i korišćenje wellness&spa centra: zatvoren bazen za odrasle i decu, saune, tursko kupatilo, tapidarijum, kao i korišćenje fitnes centra. Cene se kreću od 80 evra po danu po osobi, a prevoz je sopstveni.

Pročitajte još:

Bansko

Preko agencije Viva Travel možete da idete na zimovanje u Bansko u Bugarskoj. Možete da ostvarite popust od 20 odsto za rane uplate, a tu je i akcija – plati 6 boravi 7 noći.

Cena za sedam noći ide od 229 evra.

Borovec

Preko agencije Odeon World Travel možete da idete na skijanje u Borovec u Bugarskoj. Za rane rezervacije popust je do 25 odsto.

Recmo, boravak u hotelu sa četiri zvezdice je 37 evra po osobi po danu, a usluga je polupansion.

Program ne uključuje prevoz, boravišne takse na destinaciji i zdravstveno putno osiguranje,

Kranjska gora

Preko agencije Filip Travel možete da odete na zimovanje u Sloveniju.

Sedam noćenja po osobi od početka decembra su oko 400 evra.

Usluga je polupansion, a prevoz je sopstveni.

BONUS VIDEO: Skijanje u Africi