Marija Photography / Shutterstock

Crna Gora je idealna destinacija za porodično letovanje, a ako želite da ne razmišljate o hrani, proverili smo cene all inclusive aranžmana.

Zbog blizine i lepote, srpski turisti i dalje vrlo rado letuju u Crnoj Gori. Relativno kratak put je razlog zbog kojeg se za ovu destinaciju često odlučuju porodice.

Pročitajte još:

All inclusive aranžmani pružaju maksimalno opuštanje i uživanje u odmoru, pa smo proverili kakve su cene na crnogorskom primorju za četvoročlanu porodicu.

Ukoliko ne idete preko agencije, mora se priznati da je ovakav vid letovanja poprilično skup. Dok u Grčkoj all inclusive letovanje može da se nađe za oko 1.000 evra, cene za crnogorske hotele su primetno veće.

Jedna od najjeftinijih varijanti preko agencije je oko 1.600 evra za 10 noćenja u jeku sezone, u hotelu Vile Oliva u Petrovcu.

Plaže, putovanja bez pcr testa
Foto: LIUDMILA ERMOLENKO/Shutterstock

A preko Bookinga, najjeftiniji all inclusive aranžman jeste hotel Krušik – HILLS u Čanju, u kojem za boravak od 10 noćenja, porodica mora da izdvoji oko 2.500 evra. U pitanju je smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi sena 200 metara od plaže Čanj. Smeštajni objekat ima bar, zajednički salon i vrt. Gostima smeštaja su na raspolaganju karaoke i recepcija koja radi non-stop.

Takođe u Čanju, ali u hotelu Pear Beach, sličan aranžman košta 3.000 evra. Nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 150 metara od plaže Čanj.

Za oko 3.300 evra sa decom možete letovati u mestu Bijela, u hotelu Carine Delfin koji ima četiri zvezdice. U ponudi ima privatnu plažu i bazen u zatvorenom.

Najzad, preko 4.000 evra treba izdvojiti za luksuzni hotel Iberostar u Bečićima. Objekat ima 2 bara i 2 restorana u kojima se služe jela crnogorske i internacionalne kuhinje. Gosti mogu da isprobaju pića i koktele bez napuštanja bazena ili da probaju jela sa bogatog menija na bazi švedskog stola. Hotel poseduje 2 bazena i zaseban dečji bazen.

***

Bonus video: Prirodne lepote Crne Gore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare