air serbia
Foto: Privatna arhiva

„Izbačeni smo iz hotela sa dve bebe, a avion kasni od juče.“

Porodično letovanje za Ivanu Kaćurić iz Beograda pretvorilo se u pravu agoniju, i to sve zbog problema sa letom kompanije Air Serbia.

„Avion kasni, a mi smo izbačeni iz hotela s dve bebe“, počinje Ivana.

Kako kaže, ona je sa suprugom, mamom i dve bebe (pet i 22 meseca) bila na letovanju u Crnoj Gori. Kada je juče došlo vreme za put nazad u Beograd, spakovali su se i krenuli na aerodrom u Tivat.

Međutim, tamo su im posle nekoliko sati neizvesnosti rekli da aviona – nema.

Pročitajte još:

„Imali smo let zakazan sinoć u 18.40 h. Iz Tivta je trebalo da idemo nazad za Beograd. Ali mi smo još u Tivtu. Nakon što je otkazan let, rekli su nam da je novi u 11.50 h danas. I dali nam svima smeštaj. Međutim, taj smeštaj je očajan, sve je prljavo, krevet je polomljen, u blizini nema ničeg, ništa ne radi. Ja sam sa dve bebe tu, a okolo nigde nije bilo ni prodavnice, ni menjačnice, nismo mogli ni vodu da kupimo. Onda smo izbačeni iz hotela jutros u 9.30 h. Da ne pričam da je iz Air Serbia trebalo da nam pozovu taksi do aerodroma, naravno da smo se sami snašli. Ali najgore od svega je što naša agonija još traje jer ni od tog novog drugog leta takođe nema ništa. Danas nisu mogli da nam nađu kartu u sistemu. Na kraju su rekli da će avion da poleti danas u 15 h. Zato smo se sa decom vratili u prvobitni smeštaj gde smo proveli dve nedelje“, kaže Ivana.

Foto: Privatna arhiva

Ističe i da se iz kompanije Air Serbia niko ne javlja ni na jedan telefon.

„Predstavnik Air Serbia nije na svom radnom mestu u Crnoj Gori. Čuli smo i da juče, pošto su nas nekoliko sati zavlačili, avion koji je trebalo da dođe po nas čak nije ni sleteo u Tivat nego u Podgoricu. Sada planiramo da uskoro idemo opet na aerodrom jer se nadamo da će taj avion oko 15h da poleti, ali čuli smo da je i to pod znakom pitanja, pa ne znamo kad ćemo uopšte stići u Beograd. Pokušavam da dobijem Air Serbia, ali niko se nigde ne javlja, ni u Crnoj Gori ni u Srbiji“, žali se Ivana.

BONUS VIDEO: Radovi i muke putnika na beogradskom aerodromu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare