egipat 2022
Foto: Shutterstock

Domaće turističke agencije uveliko nude pakete za putovanje u Egipat, te je moguće naći dobre ponude i za narednih desetak dana, i za recimo maj, ali i za oktobar ove godine.

Ako biste da već sada osetite sve lepote Egipta, preko agencije Filip travel ima još nekoliko mesta za ponudu s popustom za Hurgadu. Ponuda od šest noćenja za kraj marta košta 444 evra. Hotel sa četiri zvezdice se nalazi u centru Hurgade, u Sakali, na sopstvenoj plaži, udaljen 7 km od aerodroma.

Cena obuhvata smeštaj, prevoz avionom i takse. Sobe imaju klima-uređaj, SAT TV, telefon, mini-bar, kupatilo, balkon ili terasu.

Preko agencije Travelland Egipat od sredine aprila po osobi košta 515 evra. U pitanju je smešaj od osam dana, tj. šest noći u hotelu sa četiri zvezdice. U cenu aranžmana ulaze i avio-prevoz i transferi. Usluga je all inclusive, što znači da je uračunato: doručak-ručak-večera, koji se služe u glavnom restoranu, servirani po principu švedskog stola; užina tokom dana; alkoholna i bezalkoholna lokalna pića.

Preko agencije SoleAzur takođe osam dana, tj. šest noćenja u maju košta 529 evra. U pitanju je hotel sa četiri zvezdice u Hurgadi, a cena obuhvata i avio-prevoz i transfere i smeštaj po principu all inclusive.

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, koja ima ležaljke i suncobrane besplatne za goste hotela.

Ukoliko želite da letovanje na vreme rezervišete za, recimo, oktobar, to je moguće uraditi preko agencije Oktopod. Aranžman za prvu nedelju oktobra košta 549 evra i to je cena za šest noćenja, tj. osam dana. Bili biste u hotelu sa četiri zvezdice u Hurgadi i imali biste all inclusive uslugu, kao i u skoro svim hotelima u Egiptu. U cenu su uračunati i prevoz i takse i transferi.

Pročitajte još:

Van aranžmana su međunarodno zdravstveno putno osiguranje sa kovid pokrićem, fakultativni izleti, individualni troškovi, a egipatska viza i usluga viziranja na aerodromu Hurgada (25 dolara po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu.

Nešto luskuznija opcija u hotelu sa pet zvezdica početkom septembra preko agencije Filip travel košta oko 930 evra po osobi. U pitanju je hotel u luks naselju Sahl Hašiš.

Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova pored bazena i na plaži, spoljašnji bazeni od kojih je jedan sa morskom vodom, spa centar (tursko kupatilo, sauna, đakuzi), stoni tenis, odbojka, bilijar, prodavnice, frizerski salon, servis za pranje i sušenje rublja, besplatan WI-FI internet, kao i hotelska plaža. U cenu su uračanuti i avio-prevoz, takse i transferi.

BONUS VIDEO: Spisak za putovanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram