Gde uopšte ima mesta za letovanje u avgustu i po kojoj ceni

Putovanja 26. jul. 202114:12 > 14:17
Podeli:
Crna Gora plaze turizam
Crna Gora plaže Foto:Ana Vušović Marković

Ako ste dočekali sredinu sezone bez rezervisanog aranžmana za more, proverili smo kakva je situacija u agencijama, gde ima slobodnih mesta za avgust i po kojim cenama.

Gde ima mesta za letovanje i more u avgustu rečeno nam je u nekoliko agencija, te ukoliko se tek sada organizujete – još možete da nađete dobru ponudu.

U Belvi travel agenciji rekli su nam da imaju slobodne aranžmane za Tasos, Kefaloniju i Krf u Grčkoj. Kao i da imaju slobodna mesta i za Tursku i Egipat. Najpovoljniji aranžmani kreću se od 259 evra – autobuskim prevozom u Tasos.

Uglavnom su svuda aranžmani za Crnu Goru odavno rezervisani, tako nam i Go2 agencija za letovanje predlaže Lefkadu, Zakintos ili Kefaloniju u Grčkoj. A ipak je Kušadasi u Turskoj i ovo leto jedna od najpovoljnijih destinacija, te se aranžmani kreću od oko 200 evra po osobi.

U agenciji Sol Azur je slična situacija, jer za CG nema ništa slobodno, dok je Antalijska regija u Turskoj poprilično slobodna. Halkidiki, Parga i Kefalonija su slobodne u Grčkoj, a najpovoljnije je mesto Nei Pori gde se aranžmani za dve osobe kreću od 309 evra.

Plana Tours ima slobodnih aranžmana na dosta lokacija uglavnom na Halkidikiju, Lefkadi i Leptokarija. Slobodne su i Parga, Sifakis i Stavros.

SAT travel nudi mnoštvo aranžmana u Grčkoj poput Roidosa, Krita, Krfa, Kefalonije, Santorinija i Skijatosa. Za sredinu avgusta najpovoljniji bi bio Skijatos gde je aranžman sa avio prevozom od 519 evra po osobi. Dostupna je i Antalijska regija u Turskoj.

***

Bonus video:Kako se rashladiti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Komentari

Vaš komentar