Glamping u Hrvatskoj
Glamping u Hrvatskoj, Foto:Shutterstock

Još uvek niste spremni da se odlučite za kampovanje, a privlači vas sama ideja? Niste sigurni da li možete bez komotiteta apartmana ili hotela, a ipak želite što više da budete u dodiru sa prirodom? U tom slučaju glamping bi mogao da bude idealan smeštaj, a mi vam donosimo preporuke za hrvatsko primorje.

Glamping je zapravo fensi varijanta kampovanja. Dobijate najbolje od oba sveta – i kamperski dug, a i hotelski komotitet. Potražili smo takve lokacije na hrvatskom delu Jadrana.

Camping Baldarin na ostrvu Cres

Prateći svetske trendove i sve veće popularnosti luksuznog kampovanja – glampinga, opremljena su tri šatora dostupna za posetioce. Luksuzni šatori su jednostavnog dizajna i ispunjavaju sve zahteve modernog gosta, pružajući luksuzan smeštaj u prirodi u posebnom delu kampa.

Šatori imaju strujni priključak i opremljeni su spavaćom sobom, kuhinjom, dnevnom sobom – trpezarijom i natkrivenom terasom. Cene po danu u srcu sezone su po danu za Glamping Premium šator za pet osoba – 155 evra, za Glamping šatora za 4-5 osoba – 140 evra i Bell šator za dve osobe – 110 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Forest Lodges na ostrvu Obonjan

Privatno ostrvo rezervisano je za uživanje i relaksaciju. Pružajući u okviru svojih devet objekata svu potrebnu opremu za što prijatniji boravak. Šumske kolibe su opremljene sa spavaćom sobom, kupatilom i terasom sa pogledom na more i cene po noći se kreću od 130 evra do više od 300 evra u zavisnosti vrsti smeštaja i datumu odsedanja.

U ponudi su Sun Lodges bungalovi, Forest Lodges kolibe-šatori i Bell Tents glamurozni šatori.

Arena One 99 na Istri

Arena One 99 je luksuzan kamp smešten u mestu Pomer, na južnom delu Istre i udaljen je od Pule svega 8 kilometara. Ovaj kompleks nudi nam 6 objekata u zagrljaju prirode, ali sa svim blagodatima modernog života. Ovo je mesto za odmaranje i relaksaciju, a takođe postoji postavljena platforma za jogu, tako da uvek možete ostati u formi i povezati se sa prirodom i sobom.

Od veličine objekta zavisi koliko osoba može da rezerviše spavanje, a cena jedinice po noći iznosi od 190 evra do 465 evra.

Osim prelepog pogleda na more, borove šume, plaža i barova – ovo mesto nudi svakakve aktivnosti za avanturiste. I tako predstavlja idealnu lokaciju za svakog.

Kamp sa malo glamura nije na odmet!

Bonus video: Kružne zgrade u Moskvi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)