Nugal
Nugal; Foto: Anja Köberle / Panthermedia / Profimedia

Do plaže Nugal iz Beograda navodno možete da stignete i za manje od osam sati. Ipak, treba vam još minimum pola sata pešačenja.

Plaža Nugal, koja se nalazi između Makarske i Tučepa, 2019. godine se našla na trećem mestu liste najlepših evropskih plaža. „Delimično nudistička plaža mogla bi se svrstati i među najbolje tajne plaže u Evropi; potrebno je više od 30 minuta hoda po stenama do nje“, navedeno je.

Naime, ovo „parče raja“ okruženo je visokim liticama i šumom, ali moguće je doći i brodićem ili čamcem.

Ipak, nikad ne vrvi od posetilaca, a skrivena od javnosti, ova šljunkovita plaža godinama privlači naturiste i sve one koji vole mir, privatnost i tišinu.

Pročitajte još:

„Ova golišava plaža na Makarskoj rivijeri nalazi se u šljunkovitoj uvali okruženoj strmim stenama. Da biste došli do plaže Nugal, morate kamenim putem uz obalu od Makarske i možete samo pešice. Ako tražite udaljeno nudističko mesto, ovo je prava stvar“, piše Tripzilla, koji Nugal stavlja u vrh liste najboljih nudističkih plaža.

S obzirom na to da je reč o divljoj plaži, u blizini nema nikakvih restorana niti kafića, pa ukoliko se upustite u tu avanturu, potrebno je da sa sobom ponesete sve što vam treba za dan na plaži.

***

Bonus video: Niko nije primetio da je gola prošetala plažom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram